Първо - за какво аджеба е този раздел
:
Понеже напоследък играта леко затъпя (доста хора ме подкрепят в това ми мнение) и реших да взема малко идейки от големия батко на DF - Blizzard, а именно вместо да чакаме тъпо в SW/Dalaran нещо да се случи, да циклим по BG-та или да чакаме GM-тата да организират някой евент , решихме ние(Squad Liders & GM) да ви разнообразим малко WoW-a с евенти, които са ни по силите да направим
Вярно доста сме ограничени понеже нямаме права на ГМ и наградите ще са по-скоро символични, но за нас важното е да се забавляваме
Второ - първия RW евент
Евент: Beggars can be choosers
Необходими участници: малко
Необходима предварителна подготовка: малка
Необходима организация по време на event-а: малка
Продължителност: 1-2 часа
Този event може да звучи малко странно, но несъмнено е забавен. Това, което хората трябва да направят е да си създадат алтове (или да използват такива, за които не им пука много-много). Задължително се уверете, че никой от алтовете не е в гилдията. Ключовото в event-а е, че в рамките на някакво време (обикновено 1-2 часа), всеки участник трябва да събере възможно най-много злато по какъвто начин намери за добре. Вземайки предвид, че шансовете да събереш много чрез куестване или фармене са малки, най-лесният начин е... досетихте се!- просене. Пък и е най-забавният, също. Какво обикновено отговаряте на типичното „бате, бате, дай 2g за магии”? Бас ловя, че е нещо от сорта на „намери си работа” или „не съм благотворителна организация”. Обаче, някои хора са по-изобретателни и казват нещо от сорта на „Дадох цялото си злато на чудовища по този свят. Залови ги и го събери. Когато ми го донесеш, ще ти дам половината.” Интересно, нали? Разбира се, правилното просене се нуждае от солидна доза трикове и мазнене
. Забавно е след евента да постнете скрийншоти на най-забавните отговори, които сте получили в Guild форума. Можете дори да направите малък Guild специално за това – „beggars”или “bums”.
Този евент може да се организира както просто за забавление, така и като съревнование. За целта в края на даденото време всеки играч трябва да занесе на организатора (гледайте да не е Шишо, че ще го изпие), който трябва да преброи парите и да определи победителя. Играчът донесъл най-много злато получава ½ от всички пари, събрани от отбора просяци (половината, за да не се изкушават да прехвърлят пари от мейна си с цел сигурна победа), другата половина отиват в Guild банката
След като прочетохте инфото да кажа - евента ще се проведе в 21:00 часа понеделник(2.11.2009) (най-много хора ще има които да тормозите
) и от 20:30 почвате да пишете на Wrought да ви адне в Guild-a "Beggars".
П.С. за най-интерестния разговор също ще има наградка (макар още да не съм измислил каква) и ще се определи от жури, така че не забравяйте да screen-вате
Иииии УСПЕХ